Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство в

...
Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство в
Коментари Харесай

Анализатор: Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство в македонската конституция

Губим голямата игра, в случай че България се снабди с българско малцинство в македонската конституция, предизвести в изявление за БНР интернационалният анализатор Владимир Владимиров.  " Че в миналото в предишното или към момента сме един народ ".

Владимиров е на мнение, че френското предложение за РСМ е максимално положително и оптимално в интерес на България. 

" Франция предлага нашите проблематични точки да станат част от преговорния процес - в случай че Македония не извърши тези значими условия, няма да може да договаря по обособените глави ".

" Това е един триумф за България и по този начин получаваме спомагателна и доста сериозна гаранция ", акцентира Владимиров. 

" Вдигането на ветото ще реалокира фокуса от България, която остава безусловно неразбрана, върху Северна Македония, което би означавало допълнителен напън върху локалните политически играчи. Това също би било спомагателен триумф на България ", счита Владимиров.

Той чака изявено проевропейските и пронатовски партии у нас да заемат съответна позиция и по този въпрос в Народното събрание.

България е в политическа рецесия и част от тази рецесия минава през тематиката " за " или " срещу " участието на РСМ в Европейски Съюз, посочи Владимир Владимиров.

" Няма българин, който да е ирелевантен, да не го интересува тази тематика. Това е една от тематиките, които сполучливо бяха наложени като съществена тематика в обществото ".

По думите му " ние сме в политически кьорсокак (задънена улица - бел. ред.) "

Говорът на омразата в Северна Македония идва от напълно съответни медии със напълно съответен явен притежател, означи още в разбора си Владимиров, като подчертава върху връзка с " медиен холдинг, непосредствен до Виктор Орбан ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР